Bästa sättet att ha sex

images.jpg

När man får orgasm lanseras ett hormon som kallas dehydroepiandrosteron. Detta förbättrar immuniteten, underhåller vävnaden och håller huden frisk. Män, som har minst två orgasmer per vecka, stannar längre än killar som har samlag summary varannan vecka. Sex är inte bara ungefär kroppslig intimitet. Det gör det möjligt att förstärka det känslomässiga bandet mellan de två följeslagarna. För att alla relationer ska bli framgångsrika är det avgörande att de oroliga människorna är känslomässigt på samma webbsida och att ha intercourse är ett utmärkt sätt att skapa den känslomässiga intimiteten. En nyligen genomförd studie säger att killar som har intercourse mer än två gånger i veckan har en mindre danger att drabbas av hjärtinfarkt än killar som haft samlag mindre än en gång i månaden hemligg se.Eftersom din hjärtfrekvens kommer att öka om du har sex, tillförs glittrande blod until dina organ och celler. Medan använt blod elimineras, motive force kroppen också ut gifter och olika cloth som gör att du känner dig trött. Om du tycker att det är vardagligt att gå until gymmet eller springa ut på hemmaplan, är det här ett annat sätt som hjälper dig att tappa lusten och hålla dig i form. Regelbundet sex kommer att göra underverk för din midja. En halvtimmes älskling bränner mer än 80 energier.

 

Bara varannan form av träning, samlag aktiverar också sinnet för att frigöra erfarenhetsäkta kemiska ämnen, vilket ökar nivåerna av glada hormoner. Dessa kemiska föreningar bidrar också until tillväxten av serotonin, som fungerar som en neurotransmittor och är en av de viktigaste antidepressiva kemiska substanserna i ramen. Detta, i turn, underlättar minska möjligheterna att ha förtvivlan. Hälsosam och ramsnygg sexualitet kan ofta framstå som ett komplext och nyanserat ämne, men vi är här för att avbryta det åt dig så att du kan vara säker på dig och din partners sexuella välbefinnande.Vilken form av skydd du och din medarbetare använder beror på dina möjligheter och graden av privat komfort och välbefinnande. Vissa väljer att inte använda kondomer, guys kommer att behöva andra typer av skydd för att förhindra att de blir gravida eller överförs av sexuellt överförbara sjukdomar, och andra kan också behöva mer än en variation av skydd på grund av allergier eller särskilda behov.Sex är inte så mycket penetration. Det är vad du gör med varannan före, hela och efter sex som gör kärleksförnimmelsen mer speciell. När älskare pratar om samlag, underlättar det för alla att förstå den alternativa medbrottslingens mål och högre förväntningar. Att prata om intercourse även när du inte har sex är alltid extremt bra  för kopplingen. Så var inte en prut, kommunicera och ditt samlag blir bara bättre. Var inte naken hela tiden framför din associate. Ju mer du promenerar runt naken i sovrummet när du inte blir intim, desto större kan ni båda bli sexuellt desensibiliserade. Missionärsställningen är den bekvämaste och mest intima av samlagsställningar. Evolutionen har lärt oss att ha sex medan vi går igenom alla olika saker, och det är något som bara ett fåtal arter kan göra. Använd den för att bygga den romantiska kopplingen, men försök då och då att variera positionerna.

 

Oavsett om du accepterar det eller inte nu, kan dina tankar uppriktigt gå vilse när du har samlag tillsammans med din medbrottsling. Nu är det uppenbarligen inte lätt att bara stirra in i alla andras ögon beneath en fantastisk halvtimme med tomt huvud. Istället för att dölja dina tankar medan du älskar, prata om det. Att utforska alla andras fantasi i sängen är en kåt rusning som kommer att göra samlag mycket mer spännande och lustfyllt. Att ha samlag ofta gör dig until en nöjd man eller kvinna. Precis som att ta slut eller köpa, stimulerar även samlag frisättningen av endorfiner som får dig att känna dig ordentlig. Sex kan lindra huvudvärk, minska påfrestningar och få dig att känna dig lugnare och mer säker på en intervju. Så hellre än att avvärja samlag medan du är vårdsliten, njut av det. Det kommer att få dig och din associate att må bättre och få bättre band också. Män och flickor ser helt enkelt inte på att älska att vara lika. Män är synliga varelser som kan väckas av vad de ser kroppsligt, även om kvinnor blir more upphetsade med hjälp av känslomässig intimitet och vad de hör och känner när de älskar.

Rusmedel som alkohol kan ibland vara de största afrodisiaka. Alkohol i små mängder minskar hämningen, vilket gör att du öppnar upp dig mer och känner dig trygg när du klär av dig på samma sätt som någon annan man eller kvinna. Ju längre förspelet är, desto svårare blir orgasmerna och tillfredsställelsen båda två. Så nästa gång ni båda är under lakanen, rör er inte omedelbart för den massiva handlingen. Ta ett tag att värma upp, och sexet kommer att pågå mycket längre. Och rätt förspel kan until och med hjälpa en guy som har svårt att vara uppe att stanna uppe längre.